Michal Kalina
Mobil

Alternativní název - Začarovaný mobil 

 

 

Byl jednou jeden začarovaný mobil. Ten se jmenoval Huawei P40 pro. Začaroval ho jeden číńan, který se jmenoval v překladu Svatoušek. Proklel ho tak že každý kdo ho vlastnil, měl smůlu a dovedlo ho to do šílenství. Prokletí většinou začalo tak, že je vyhodili z práce. Potom se jim smazali google služby, které si tam nainstalovali, protože Huawei a všechny čínské značky neměli google služby. Potom jim přestávali fungovat všechny věci, a pak se mobil dokázal tak moc zahřát že těm lidem vyhořel dům. Ale vždy ten mobil byl v pořádku. Jednou se stalo že neměli v domě hlásič požáru a uhořel jeden člověk. Asi pátý majitel byl Filip byl to youtuber, který se na youtube jmenoval Filipstile. Filipovi nejdříve přestal fungovat internet, tak nemohl nic vydávat. Tím přišel i o své peníze, volal i poskytovatelovi ať mu to opraví. Ale poskytovatel mu řekl, že není žádný problém a že vše je tak jak to má být. Že internet funguje tak jak má, u koho byl tak to nikomu nefungovalo. Jednou se stalo že ho ten mobil uprostřed náměstí vcucne do sebe. Tak napsal jeho nejlepšímu kamarádovi.

napsal mu: ahoj já jsem v internet.

Denny(jeho nejlepší kamarád):Nepíše se v internetu, ale na internetu.

Filip : ale já jsem v internetu .

Denny: jo o tom jsem něco slyšel, prý by jsi neměl poslouchat žádného skřeta.

Filip:a jak se mám dostat zpět?

Denny:tak to nevím podívám se.

Denny se ozval o hodinu později

Denny: prý máš dohrát nějakou hru.

Filip: jakou

Denny: jakoukoli

Filip:ok dik

 

Tak se Filip vydal dohrát hru minecraft. Trvalo mu to hrozně dlouho. první den už mněl i diamantový meč ale potom ho navštívil creeper a to měl radost hráli na babu creeper to nevydržel a radostí vybouchl.

Naštěstí Filip stihl uskočit do vody, potom potkal zase pro změnu kostlivce. Toho zabil jelikož po něm střílel potom potkal psa, tomu dal kost a byl to jeho nejlepší kamarád. Potom našel další smečku tak jim dal taky další kosti a měl hodně psích kamarádů.potom po několika nocích přežívání v přírodě našel vesnici kde se ubydlel. Pak se vydal hledat ender draka. po dvou herních dnech našel portál do endu, tak tam šel a zabil draka. Potom šel za Dennym a prodal mu ten mobil. Dennyho ten mobil vsákl taky do sebe a je tam uzamčen dokud ho někdo nenabije.

 
  • Recenze
Skupina
 
 
Vyhledávání článků