Michal Kalina
Začarovaný mobil

 

 

Byl jednou jeden začarovaný mobil. Ten se jmenoval Huawei P40 Pro. Začaroval ho jeden Číńan, který se jmenoval v překladu Svatoušek. Proklel ho tak, že každý, kdo ho vlastnil, měl smůlu a dovedlo ho to k šílenství. Prokletí většinou začalo tak, že dotyčné vyhodili z práce. Potom se jim smazaly Google služby, které si tam nainstalovali, protože Huawei a všechny čínské značky neměly Google služby. Potom jim přestávaly fungovat všechny věci, a pak se mobil dokázal tak moc zahřát, že těm lidem vyhořel dům. Ale vždy ten mobil byl v pořádku. Jednou se stalo, že neměli v domě hlásič požáru, a uhořel jeden člověk. Asi pátý majitel byl Filip. Byl to youtuber, který se na Youtube jmenoval Filipstile. Filipovi nejdříve přestal fungovat internet, tak nemohl nic vydávat. Tím přišel i o své peníze, volal i poskytovateli, ať mu to opraví. Ale poskytovatel mu řekl, že není žádný problém a že vše je tak, jak to má být. Že internet funguje tak jak má, u koho byl, tak to nikomu nefungovalo. Jednou se stalo, že ho ten mobil uprostřed náměstí vcucl do sebe. Tak napsal svému nejlepšímu kamarádovi.

napsal mu: "Ahoj, já jsem v internetu."

Denny (jeho nejlepší kamarád) :"Nepíše se v internetu, ale na internetu"

Filip : "Ale já jsem v internetu."

Denny: "Jo, o tom jsem něco slyšel, prý bys neměl poslouchat žádného skřeta."

Filip:"A jak se mám dostat zpět?"

Denny: "Tak to nevím, podívám se."

Denny se ozval o hodinu později.

Denny: "Prý máš dohrát nějakou hru."

Filip: "Jakou?"

Denny: "Jakoukoli."

Filip: "Ok, dik."

 

Tak se Filip vydal dohrát hru Minecraft. Trvalo mu to hrozně dlouho. první den už měl i diamantový meč, ale potom ho navštívil creeper, a to měl radost. Hráli na babu, creeper to nevydržel a radostí vybouchl.

Naštěstí Filip stihl uskočit do vody. Potom potkal zase pro změnu kostlivce. Toho zabil, jelikož po něm střílel. Potom potkal psa, tomu dal kost, a byl to jeho nejlepší kamarád. Potom našel další smečku, tak jim dal taky další kosti a měl hodně psích kamarádů. Potom po několika nocích přežívání v přírodě našel vesnici, kde se zabydlel. Pak se vydal hledat ender draka. Po dvou herních dnech našel portál do endu, tak tam šel a zabil draka. Potom šel za Dennym a prodal mu ten mobil. Dennyho ten mobil vsákl taky do sebe a je tam uzamčen, dokud ho někdo nenabije.

 
  • Recenze
Skupina
 
 
Vyhledávání článků