Alex Holubec
Pohádky králíčka Hopsáka

Pohadky králíčka Hopsáka

 

Hopsákovo dětství 

Jednou v krásném městečku žil obyčejný králíček jménem Hopsák. Hopsák byl velice odvážný a vždycky se snažil být přátelský ke všem okolo sebe. 

Zrovna slavil své 6. narozeniny a jeho jediné přání bylo aby se svět měl lépe. 

 

Příběh o drakovi 

Jednoho dne se rozhodl vyrazit na svou první cestu. Při své cestě narazil na velkou studnu. Když se k ní přiblížil, uviděl, že je v ní velký zelený drak. Drak se Hopsákovi představil jako Šmak a řekl mu, že potřebuje jeho pomoc. Hopsák se rozhodl, že pomůže a slíbil Drakovi, že prdne do severního směru a tím odtrhne Zemi od gravitace slunce a to zabije všechny zlé draky. Hopsák se nafoukl a prdl. A zbavil svět od zlých draků. 

 

Příběh o liliputech 

Jeho další příběh začíná v Hradci na Hrázce, kde se běžně toulají bezdomovci a další stvoření. Když šel Hopsák po Malšovicích zaůtočitočila na něj banda liliputů s obuškama a řekla mu: "Máš s náma problém fakane?" Hopsák nevěděl o co jde myslel si, že ho chtějí přepadnout a tak zavolal Kotlár security. Když dorazila security liliputi vysvětlili, že jde o nedorozumění. Až security odešla napadli liliputi Hopsáka a vysvětlili mu, že je uráží, že i králík je větší než oni a tak to zabalili do bublinkové fólie a dali do Ameriky vědcům na zmenšení. Hopsák se bránil ale nic nepomohlo, fólie ho pevně držela. Vědci ho prozkoumali a dali pod lejzr který ho zmenšil. Když liliputi pustili na svobodu malého Hopsák byl plný hněvu, od této chvíle odsuzuje jakékoli menšiny. 

Hopsák se potřeboval zase zvětšit, ale liliputi ho odvezli ho do Ameriky kde jsou sice nejlepší doktoři, ale za nekřesťanské ceny. Hopsák si pomyslel co si musí liliputi dokazovat že platí takové částky za letenky, operaci od doktorů a navíc riskují vězení za nelegální převoz králíků svázaných bublinkovou fólií přes atlantický oceán. Hopsák si vlastně uvědomil, že liliputi jsou tupý protože Hopsáka dovezli do Ameriky a tak ho napadlo si splnit americký sen. Rozhodl se stát prvním králičím prezidentem Ameriky. 

 

Prezidentská kampaň 

Založil rasistickou kampaň proti Mexičanům a kandidoval. V prvním kole překonal Trumpa, Bidena a další bývalé prezidenty, teď jeho jediný nepřítel byl Kanye West. Kanye už odvolala své antisemitské názory takže byl více oblíbený, zato králíček byl známý rasista a nepodporoval židy. Králíček musel najít způsob jak přesvědčí více lidí, byl čas na omluvu. 

 

Omluva 

Králíček pro tuhle příležitost založil Twitter, koupil si ověření a natočil omluvu, do pozadí dal smutnou hudbu a přes sebe černobílí filtr. Jeho omluva ale nebyla reálná, ve skutečnosti byl furt rasista a jeho kampaň byla lživá celou dobu se smál, ale zakrýval to aby to lidi nepoznali. Když byl den elekce už mu bylo jasný, že vyhraje Kanye dostal pouhých 0 hlasů ale zato králík všechny dokonce i sám Kanye si uvědomil, že je jeho kampaň tak dobrá, že ho musí volit. Králík ale musel ukázat světu svou pravou stranu a tak odhalil své pravé názory. 

 

Návrat k rasismu 

Králík začal pár rasistickými Tweety ale pak začal svou novou rasistickou kampaň. 

Poslal nukleární bomby na Hradec Králové a najmul největší hitmany na assasinaci Mexičanů. Lidem se to ale moc nelíbilo a agentům taky ne a tak nastala deportace do arei 51. Králíka opět dali do bublinkový fólie ale tentokrát to nebylo jako minule kdy nevyspělí a hloupí liliputi převáželi Hopsáka přes atlantický oceán bez povolen, tentokrát to ale bylo jiné. Agenti připravili tajnou misi a náhradníka za Králíka, aby lidi protestovali. Jiné chování prezidenta se neřešilo a si lidé ničeho nevšimli. Hopsák byl pod ochranou celou dobu zabalený ve folii v krabici, agenti plánovali mu dát čip do mozku ale Hopsák se nedal, když na něj zrovna nikdo nekoukal tak tajně utekl do Mexika. 

 

Přichod do Mexiko 

V Mexiku ho všichni nesnášeli házeli na něj boty, fazole a další věci, Mexiko bylo plné mrtvol a zraněných a tak se králíček rozhodl do migrovat do Polska. Polsko bylo pro něj ideální země, "menšiny se zde nepodporují, potrat je zakázaný a další novodobé blbosti taky!" říkal si Hopsák. 

 

Příchod do Polska 

Hopsák přijel do Polska s domněním že se mu bude žít lépe ale nevěděl že polsko ovládl Adolf Hitler z Namibie. I když dříve říkal že nemá plány na dominanci světa, teď se to ale změnilo. Polsko bylo v troskách, všude rakety, rozbité paneláky, křičící Ukrajinci a další hrůzy. Poláci měli dřevěné zbraně a jezdili na koních takže Hitler měl velkou šanci. Když se o tom dozvěděl a rozhodl se ,že cestování bylo dost a že pojede zpátky do Ameriky na floridu. 

 

Hopsíkův konec 

Už bylo Hopsálkovi 90 let měl novou identitu a furt nesnášel liliputy. Už mu to ale bylo jedno nebojoval proti nim. Když Hopsák zemřel celá Amerika se radovala a zvláště liliputi a Mexičané, pohřeb se nekonal, zemřel v zapomnění a s tím i jeho americký sen.

 
  • Recenze
Skupina
 
 
Vyhledávání článků